Om os

Vores værdier

Man kan koge online shopping ned til tre ting. Butikken skal have de rigtige varer, priserne skal være lave og fragten gratis - og hurtig. Det sørger vi for.

Ærlig service er god service. Vi holder dig opdateret gennem hele købsprocessen, og du kan altid komme i kontakt med os. Vi markedsfører kun ting, vi kan stå indenfor med en ærlig og klar kommunikation. Der er aldrig slinger i valsen.

 

Vi nyder at gøre en ekstra indsats for vores kunder før, under og efter dit køb. Den tilgang var en del af DNA’et, da Flowlow var spæd, og det er nu en del af hverdagen hele vejen fra topledelsen til nyansatte. Du skal være tryg, når du handler på Flowlow

Inde i vores familie kultur

Vi tror på at inspirere mennesker og blive inspireret. Vi tror på at skabe historier og høre dem, forestille os det umulige og gøre det til virkelighed.
Med vores viden og forskning af ideer og innovationer har vi sammen skabt produkter som skiller sig ud fra andre virksomheder med et øjeblikkeligt blikfang, takket være vores stilrene design, og imponerende teknologi, der får Flowlow produkterne til at svæve, med et glimt af fremtiden i dine hænder.

Partnerskab og b2b

Vækker vores virksomhed din interesse, og Kunne du tænke dig at indgå en  samarbejdsaftale med os, kan vi kontaktes på kundeservice@flowlow.dk 

 

Der tages forbehold for eventuelle fejl og ændringer