Udforsk Det Kosmiske Univers: Svævende Kosmos Lampe fra Flowlow

Udforsk Det Kosmiske Univers: Svævende Kosmos Lampe fra Flowlow
Træd ind i en verden af stjerner, planeter og forbløffende kosmiske formationer med vores seneste teknologiske mesterværk - FlowLow's Svævende Kosmos Lampe. Denne lampe er ikke kun en belysningsgenstand; den er en visuel triumf, der bringer universets magi direkte ind i dit hjem.

Rejs Ud i Rummet - Hjemme fra Sofaen

Tag plads, slap af og nyd en spændende rejse ud i det ukendte. Med vores Kosmos-lampe kan du opleve leviterende planeter og stjerner på en måde, du aldrig havde forestillet dig. Den magnetiske levitation er ikke kun en teknologisk bedrift; det er et æstetisk mesterværk, der vil fascinere alle, der er nysgerrige på stjernehimlen.

Teknologi og Æstetik i Perfekt Samklang

Vores Kosmos-lampe kombinerer imponerende teknologiske detaljer med æstetisk appel. Den stilfulde valnøddetræsbase skaber en perfekt kontrast til det kosmiske show, der udfolder sig over den. Detaljerede repræsentationer af kosmos i lampens design tilføjer en ekstra dimension til din indretningsstil.

Forstærk Atmosfæren med Justerbar Belysning

Skab den ønskede atmosfære i ethvert rum med tre forskellige lysstyrkeniveauer og justerbare farvetemperaturer. Vælg mellem hvidt, varmt hvidt og gyldent lys og tilpas belysningen efter dit humør og lejlighed. Kosmos-lampen er ikke blot en lampe; den er en skræddersyet stemningsskaber.

Specifikationer

Tre forskellige lystilstande
Basefarve: Valnød/Lys eg
Materiale: ABS
Kosmos Diameter: 14 cm
Basestørrelse: 134 x 134 x 28 mm
Pakkestørrelse: Ca. 21,5 x 21,5 x 17,5 cm
Lyskildetype: LED
Lysfarve: Justerbar mellem hvid, varm hvid og gul
Lampeeffekt: 3W
Levitations afstand: 15-20 mm
Certifikater: ROHS og CE-Mærket
AC-input: 100-240V
Input volt: 12V, 1A

      Forsendelse og levering

      Vi tilbyder hurtig og pålidelig forsendelse til din adresse. Du kan forvente at modtage din Kosmos-lampe inden for 12 hverdage.

      Tilfredshedsgaranti

      FlowLow står bag kvaliteten af vores produkter. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti på alle køb. Hvis du ikke er tilfreds med din Kosmos-lampe, kan du returnere den og få en fuld refusion. Det er vores løfte om kvalitet og din tilfredshed.

      Indsend en kommentar

      Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort